Kaas van Trioliet

In de afgelopen week kregen wij een onverwachte schenking van Kaas van het Oldenzaalse bedrijf Trioliet. PR manager Jeroen Meijerink legt uit dat “Trioliet alle cliënten van de Voedselbank Oost Twente een hart onder de riem wil steken.” Ook de Voedselbank Losser kreeg kaas geschonken. Trioliet maakt o.a. machines voor de melkveehouders wereldwijd, dus de keuze om 200 kilo kaas te schenken lag voor de hand. De kaas werd betrokken bij Kaamps uit Deurningen. “We slaan twee vliegen in één klap” legt Jeroen uit, “we steunen de lokale melkveehouderij en we schenken lokaal aan goede doelen in Oldenzaal en Losser.” De keuze voor Oldenzaal en Losser komt voort uit de geschiedenis van Trioliet. “Trioliet zit nu in Oldenzaal, maar zat van 1958 tot 1997 in Losser” aldus Jeroen “en we hoorden dat de cliënten van de Voedselbank graag kaas wilden hebben.”

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email