Radio 538

Leo Wijnbelt, voorzitter van Voedselbanken Nederland, maakt in een live uitzending van Radio 538 bekend dat de zender in december actie gaat voeren voor de voedselbanken in Nederland. Hij wist tevens DJ Frank Dane te strikken om ambassadeur te worden. 

Dit is het plan!

In de week van 14 t/m 18 december gooit Radio 538 de complete programmering om. Samen met de vrienden van de shows, artiesten, collega’s voor én achter de schermen en ambassadeurs van de voedselbank, gaan de 538-dj’s o.a. leuke, gekke, bizarre en grappige uitdagingen aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de voedselbank. Daarnaast gaan ze het land in, op zoek naar mooie en bijzondere verhalen.

Kan ik ook iets doen?

Jazeker! In ruil voor een donatie bepalen niet de dj’s, maar jij en andere 538-luisteraars een week lang onze playlist. Daarnaast kan iedereen met een goed idee of initiatief om geld in te zamelen voor Missie 538 zich binnenkort aanmelden via 538.nl/missie!

Heb je nu al een vraag over Missie 538? Stuur ‘m in via missie@538.nl!

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email