Wie kent Metin niet bij de Voedselbank? Al jaren is hij vrijwel elke vrijdag aanwezig in Ons Gebouw om zijn waardevolle bijdrage te leveren aan het vullen van kratten met voedsel. Vandaag is de wens van zijn ergotherapeute Kirsten voor haar cliënt Metin in vervulling gegaan: “Help Metin zodat hij in zijn rolstoelbus kan blijven rijden en zijn actieve sociale leven kan behouden.”

Deze wens hing in de wensboom van het vorig jaar geopende Revalidatiecentrum Oldenzaal. Het benodigde bedrag van € 4.000,- is door een doneer actie ruim behaald. Metin werd vandaag verrast tijdens zijn vrijwilligerswerk bij de Voedselbank in Oldenzaal.

Bedrijven en inwoners van Oldenzaal gaven massaal gehoor aan de oproep: “Hij doet zoveel voor de Oldenzaalse samenleving. Kan deze samenleving iets terug doen?” Kirsten: “Zo hartverwarmend al de bedragen die na onze oproep binnenstroomden. Van mensen en bedrijven die Metin kennen, of het hem zo gunnen omdat hij zich, binnen zijn mogelijkheden, zo inzet voor Oldenzaal. Zo fantastisch dat hij deze waardering nu krijgt.”