Ik wil een voedselpakket aanvragen

Om in aanmerking te komen voor een wekelijks voedselpakket zijn er een aantal mogelijkheden.

 

Vul het Aanvraagformulier in

Je kunt het Aanvraagformulier invullen en digitaal aan ons verzenden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact me je opnemen over de aanvraag.

Neem contact op met het Sociaal Team (Oldenzaal) of Stichting Welzijn Tubbergen Denekamp (Dinkelland)

In de gemeenten Oldenzaal en Dinkelland kun je een beroep doen op professionele hulp. Deze hulporganisaties plaatsen jouw aanvraag in een breder perspectief en gaan met jou op zoek naar oplossingen op een breder vlak. Zij kunnen jou ook helpen bij de Aanvraag voor de Voedselbank. Deze organisaties zijn als volgt te bereiken:

Oldenzaal
Dagelijks van 9.00-13.00 uur
T 0541-57 14 14
Marktstraat 10 
7571 ED Oldenzaal

Dinkelland
Dagelijks van 9.00-13.00 uur
T 085 0479 400

Jouw aanvraag en Privacy

Het is van belang voor jou als cliënt van de Voedselbank Oost Nederland, dat jouw aanvraag en jouw gegevens volkomen veilig worden beheerd conform de AVG. Jouw gegevens zijn alleen bekend bij de medewerkers van onze cliëntencommissie. Bovendien houden alle vrijwilligers van de Voedselbank Oost Twente zich aan onze Privacyverklaring, waarbinnen geheimhouding geregeld is. Bij de wekelijkse uitgifte zijn alleen de direct betrokken Cliënt medewerker en een zeer beperkt aantal Uitgifte vrijwilligers aanwezig. Wij respecteren jouw privacy.