Het voelde goed toen een mooi bedrijf in Oldenzaal, de Rosen Group met veel kantoren over de hele wereld, de Voedselbank Oost Twente benaderde om samen van gedachten te wisselen over hoe zij inhoud kunnen geven aan de maatschappelijke betrokkenheid in onze regio.

Het werden fijne gesprekken en het gaf de voedselbank het gevoel dat de directie samen met al hun medewerkers, bewust gekozen hadden om mensen die onder de armoedegrens leven te steunen, door een significante donatie en het verzamelen van boodschappen door al hun medewerkers. Tijdens de gesprekken werd door de voedselbank beloofd dat het geld wordt besteed aan o.a. groente en fruit enz., en dat deze gezonde producten, samen met andere boodschappen, in het wekelijkse boodschappenmandje, aan de ca. 150 gezinnen (cliënten van de voedselbank) worden overhandigd.

Dat ook het personeel van de ROSEN Group  een bijdrage levert toont de echte betrokkenheid aan en geeft onze cliënten  en alle vrijwilligers van de voedselbank een  goed gevoel.

ROSEN Group in Oldenzaal gaat deze actie ook communiceren met hun kantoren wereldwijd en heeft  hiervoor alle informatie van de voedselbank in het Engels vertaald om zo alle medewerkers deel te laten nemen.

De Voedselbank Oost Twente Oldenzaal zal in 2021 regelmatig informatie gaan geven aan de ROSEN Group over het wel en wee bij  verstrekken van voedsel door onze voedselbank.

Op de foto neemt Herman Bosch de volle kratten in ontvangst van directeur Michiel Bloemen en Marketing manager Marion Huisman van ROSEN Group.