Op 9 april 2021 ontvingen onze voorzitter Jan Smudde en Ine Siers een delegatie van de Leo Club uit Oldenzaal onder aanvoering van Milou Kempers. Zij kwamen met een cheque t.w.v.€ 1.968,50 om ons werk te steunen. Dit is een hele mooie steun in de rug, waarvoor onze dank.

Milou stuurde ons de volgende tekst waar we ons graag bij aansluiten:

Vanuit de Leoclub Oldenzaal weten we al jaren wat voor geweldig werk er verricht word door de voedselbank. Helaas konden we dit jaar niet helpen tijdens de kerstactie dus hebben we gezocht naar een andere manier om ons steentje bij te dragen. Zeker met de wetenschap dat door de corona crisis in de toekomst wellicht meer mensen de voedselbank nodig zullen hebben.


We hebben een digitale whiskyproeverij georganiseerd waarbij we 180 proefpakketten wisten te verkopen. Met onze club hebben we gezorgd voor het inpakken en verspreiden van de pakketten. En natuurlijk voor de livestream en andere faciliteiten op de avond zelf. Een succesvolle actie waarbij we een fantastisch bedrag wisten op te halen voor de voedselbank.


We weten zeker dat ze hier veel goede dingen mee kunnen doen om iedereen die het nodig heeft te kunnen helpen met voedselpakketten! Keep up the good work!"